Bijverdienen door blogs, foto’s of quotes te schrijven of te delen.

Gepubliceerd in Bijverdienen / 14 april 2017
Disclaimer: deze post kan affiliate links bevatten, meer info.


Je bent op zoek naar extra inkomsten om je doelen te bereiken. Je kan geld bijverdienen door online inkopen te doen via spaarsites, je kan een eigen blog schrijven, maar nu is er iets nieuws dat ik graag met je deel!

Er is nu een website waar je geld kan verdienen door blogs te schrijven, foto’s of quotes te delen. Of, je verdient geld door blogs van anderen te delen op jouw sociale media. Voor elke pageview die via jouw link wordt gemaakt, krijg jij betaald.

Fantastisch toch?!

Nu, jij denkt zeker en vast dat dit allemaal te mooi is om waar te zijn. Ik begrijp dat. Ik dacht dat ook. Maar ik besloot toch om het te proberen, en ik kan je verzekeren dat het werkt!

Ik vertel je meteen wat je moet doen.Heb je een groot sociaal netwerk? Dan kan je daar geld mee verdienen. Lees hier hoe!

Aanmelden op yoo.rs

Om geld te kunnen verdienen moet je je aanmelden op yoo.rs, dat kan eenvoudig via deze link.

Maak een account aan, het is trouwens helemaal gratis!

Meld je aan en je kan meteen beginnen.

Geld verdienen.

Er zijn enkele manieren om geld te verdienen op yoo.rs. Het is vooral belangrijk om te kijken waar jij je comfortabel bij voelt. Als je niet graag schrijft, dan zullen lezers dat snel merken in je blogs en haken ze af. Ben je fan van sociale media? Deel dan de blogs van anderen, waardoor jij ook betaald wordt. Win-win dus.

Dus, hoe verdien je geld?

 • Schrijf een blogpost, maak daarvoor een pagina aan.
 • Deel een quote of foto, maak daarvoor een pagina aan.
 • Deel je pagina via je sociale media.
 • Deel pagina’s van anderen op je sociale media.
 • Reageer op pagina’s van anderen.
 • Zorg dat anderen reageren op jouw pagina’s.
 • Maak anderen lid via jouw post.

Sommige systemen hebben een ladder systeem. Dat wil zeggen dat hoe meer je iets doet, hoe groter de beloning wordt.

Een voorbeeld.

Ik deel mijn post ‘besparen op boodschappen‘ via mijn sociale media. Mijn volgers zien dit en klikken op mijn link. Per persoon die klikt krijg ik 1 punt. Kom ik bij 10 kliks, dan krijg ik 10 punten. Maar geraak ik bij 100 kliks, dan krijg ik nog eens 100 punten bovenop die 10. Voor 100 kliks, krijg ik dus 110 punten. Voor 500 kliks krijg ik 500 punten bovenop de 110 van daarvoor. 500 kliks zijn dus 610 punten waard. Dat is een ladder systeem. Hoe groter je succes, hoe groter je beloning.

De beste manieren om extra geld te verdienen met yoo.rs

Hoe verdien ik mijn geld?

Ik deel de blogs van mama met minder gedeeltelijk op yoors. Ik schrijf dus blogs, en deel die vervolgens met mijn volgers op facebook en pinterest. Daardoor verdien ik punten door iets te posten, iets te delen en nieuwe leden aan te werven.

Ik deel ook zeer interessante blogs van andere auteurs op mijn sociale media. Dat neemt zeer weinig tijd in beslag, maar ik krijg er wel punten voor én ik kan nog steeds nieuwe leden aanwerven.

Ik probeer ook zoveel mogelijk (positieve) reacties uit te lokken via mijn posts. Daar krijg ik punten mee en ook volgers, waardoor toekomstige blogs van mij meer gelezen worden.

Hoeveel tijd neemt het in beslag?

Met enkele minuten per dag kan je al enkele Euro’s per week verdienen.

Kan je elke dag een half uurtje vrijmaken, dan kan je meer dan €10 per week verdienen.

Alles is afhankelijk van wat je doet en hoe je het aanpakt.

Wil je enkele minuten vrijmaken? Deel dan andere blogs op jouw sociale media en probeer zoveel mogelijk kliks te verzamelen. Maar probeer ook anderen te overtuigen om zich ook aan te melden.

Kan je een half uurtje vrijmaken? Probeer zelf blogposts te schrijven en die te delen op sociale media. Maar deel ook blogs van anderen op jouw sociale media en probeer je sociale media te laten groeien. Zo krijg je een groter publiek en kans op meer kliks.

Uitbetaling vanaf €10.

Je kan er geld mee verdienen. Ik doe het al. Maar het is aan jou om te bepalen hoeveel geld dat zal zijn.

Hoe meer energie je erin stopt, hoe meer geld je er aan zal verdienen.

En misschien zie je de eerste dagen niet veel resultaat, maar dat komt wel. Het is vooral belangrijk dat je met de website leert werken (soms is dat wat moeilijk, maar het went wel).

Linkup

Elke vrijdag kan je je yoors link delen op mijn facebookgroep. Zo kunnen we naar elkaars berichten kijken (voor Yp) en liefst reageer je daar dan ook op (zodat je Yp geeft). Anderen doen dat bij jou dan ook. Zo helpen we elkaar een beetje meer. Dat is fijn.

Heb je nog vragen? Of wil jij je link delen voor kliks? Zet je link hieronder en ik deel je post graag om je verder te helpen. Veel succes!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

De allerbeste bespaartips recht in je inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg wekelijks de beste spaar- en bespaartips recht in je inbox.

Wij houden niet van spam! Niet tevreden? Schrijf je uit. Powered by ConvertKit

Geef een reactie

2 responses to “Bijverdienen door blogs, foto’s of quotes te schrijven of te delen.

 1. De Mol Tineke

  Hallo. Wat ik mij afvraag… moet je deze zaken dan aangeven in je belastingaangifte. Of ben je eerst zelfstandig in bijberoep geworden? Bedankt voor je antwoord. Gr Tineke

  • Marieke

   Dat kan je als particulier aanvragen. Als je meer dan €3600 bijverdient (in België) dan moet je dat aangeven, maar dat zal hier niet zo’n vaart lopen. Bijverdiensten moet je normaal gezien extra ingeven op de belastingen.