Bloggen, verdien geld met je website.

Bloggen is iets wat ik gaandeweg geleerd heb.

Ik kende er niets van.

Ik wist alleen dat als je het goed aanpakt, dat je er geld mee kan verdienen. Net zoals eender welk ander bedrijf.

En door héél veel te lezen, cursussen te volgen en raad te vragen bij andere bloggers, is het mij gelukt om geld te verdienen met deze blog. En ik wil jou dat ook leren.

 

Hoe kan je geld verdienen met een blog? Ik vertel je alles wat je wil en moet weten zodat jij ook succesvol kan bloggen!

Bloggen kan iedereen. Het is niet moeilijker dan een andere onderneming. Je kan er echt geld mee verdienen, op voorwaarde dat je je blog behandeld als een bedrijf. Je moet dus zelf klanten zoeken, marketing doen, een handelsmerk worden.

Als je eenmaal klanten of lezers hebt, dan kan je geld gaan verdienen. Dat kan door affiliate marketing (andermans producten promoten), zelf e-books of andere producten aan te bieden en door reclame (door bedrijven). En er zijn nog andere wijzen om geld te verdienen, je moet het alleen willen doen.

Bloggen kan iedereen, dat had ik al vertelt. Geef niet meteen je job op, zo’n vaart zal het niet lopen. Begin met enkele uren per week en kijk of het je bevalt. Je hebt heel wat te leren met vallen en opstaan.

In deze serie lees je alles over bloggen in een notendop!

 

handige plugins voor beginnende bloggers. Bloggen voor beginners

Geld verdienen, maar niet bloggen?

Niet geïnteresseerd in bloggen, maar je zoekt wel een andere manier om geld te verdienen?

 

Er zijn legio andere manieren om geld te verdienen naast je gewone baan. Je moet alleen durven buiten de randjes te kleuren. Als je een opportuniteit ziet, probeer het dan. Want als je nooit probeert, dan zal je het ook nooit weten.

Ik heb een Pinterest bord voor nog meer ideeën om bij te verdienen.

 

Het beste blognieuws!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg het beste blognieuws en mijn inkomsten in je mailbox geleverd.

Wil je leren bloggen? Ik leer het je!

Wij houden niet van spam! Niet tevreden? Schrijf je uit. Powered by ConvertKit