Favoriete producten

Ik krijg vaak dezelfde vragen. Welk product raad je me aan voor x en welk voor y.

En speciaal daarvoor heb ik deze pagina gemaakt. Een pagina met de producten en diensten die ik gebruik om mijn huishouden, mijn blog en mijn andere bijverdiensten te runnen.

Thuisblijfmama

Speeltuin

Wij deden 1 aankoop waar wij nog steeds geen spijt van hebben. We kochten de kinderen een Wickey Speeltuin. Uren hebben ze er al mee gespeeld, het heeft zijn aankoopprijs al dik terugbetaald!
Alle speeltuigen (groot en klein) zijn uit hout vervaardigd. De kwaliteit is uitstekend én de klantendienst is fantastisch. Onze foto’s en het waarom kan je in deze blog lezen.

Boeken

Ik heb veel boeken gelezen. Het eerste boek dat mij heeft overtuigd om anders te werken, is de 4 uur werkweek van Timothy Ferris. Hij  laat je zien hoe je anders en slimmer kan werken. Hij werkt daarom niet minder dan ons, integendeel zelfs. Het is een boek om je ogen te openen, om uit die ratrace te stappen, om te doen wat je gelukkig maakt.

Een ander boek dat letterlijk mijn ogen heeft geopend, is De Celestijnse Belofte van James Redfield. Het gaat over de 9 inzichten die nodig zijn om te leren leven vanuit liefde en daarbij je ego aan de kant te zetten. Een inspirerend boek voor als je je spiritueel wil ontwikkelen.

Bloggen.

Emails – Convertkit

Mijn emails verstuur ik met Convertkit. Convertkit is een emailprogramma speciaal voor bloggers. Je kan er heel gemakkelijk je emails mee segmenteren, inplannen en alle resultaten bijhouden.

Met een goed emailprogramma kan je gemakkelijker geld verdienen met je blog. En een extra pluspunt is dat je bijna alles kan automatiseren. Je wint zoveel tijd door te investeren in Convertkit.
Ik schreef er een uitgebreid artikel over.

SendOwl – verkopen van digitale bestanden

Voor de verkoop van mijn e-boeken en andere downloads, gebruik ik SendOwl. Vooral hun vast tarief (dat zeer betaalbaar is) heeft mij overtuigd. Dus of ik nu 1 of 1000 boeken verkoop, het tarief is hetzelfde. Hun interface is super handig en alles wijst zichzelf uit. Ze hebben verschillende integraties waaronder Stripe (zodat je Bancontact en Ideal kan toevoegen). SendOwl is te gebruiken zonder BTW nummer, dat is ook een pluspunt voor beginnende bloggers.

Hosting – One.com

Mijn websites worden allemaal gehost door one.com. Ik ben er heel tevreden van, de prijs zit goed en de service is altijd goed geweest voor mij. Ze helpen je graag.

Er zijn ook veel opties om mee te starten, zoals een 1 klik WordPress installatie en een webbuilder. Ik heb er 4 websites, waaronder deze blog.

WP Theme – Tweak Me van Nosegraze

Ik ben helemaal fan van het thema dat ik gebruik. Niet alleen is het betaalbaar (zo’n €70), maar het kan ook gewoon veel. Ik heb veel opties die ik voordien niet had, het werkt beter, sneller én het is gebruiksvriendelijk.

Ik kon ongeveer de helft van mijn gratis plugins verwijderen, omdat dit thema ze allemaal heeft. (zoals een announcement bar en dergelijke)

Wat zijn de favoriete producten van mamametminder? Welke producten gebruik ik om te bloggen en privé?

Cursussen, (e)books om te leren bloggen

Ik heb heel veel gratis geleerd. Als je zoekt kan je enorm veel gratis informatie vinden over hoe je kan bloggen als bijverdienste.

Maar op een gegeven moment kom je dingen tegen, die je niet meer vindt. Ik heb geïnvesteerd in enkele cursussen, e-books en boeken. Een overzicht van de boeken en cursussen die ik aanraad. (ik heb er veel meer gelezen, maar die waren niet de moeite, deze wel!)

 1. Handboek voor bloggers
  Als je meer wil weten over de wettelijke kant van bloggen, dan is dit boek een aanrader. Ik heb het en ik raadpleeg het meermaals om er zeker van te zijn dat ik alles volgens de wet doe.
 2. Ultimate Bundles
  Engelstalige verzameling van E-books met een korting van 90%! Bovenop die korting krijg je ook heel veel gratis proefperiodes bij veel blog gerelateerde bedrijven. Deze verzameling ebooks is maar 1 week per jaar verkrijgbaar, ik stuur daarover steeds een email.
  (4-9 oktober 2017)
 3. EBA (Elite Blogging Academy)
  Engelstalige cursus om te leren hoe je succesvol kan bloggen. Duur, maar wel zijn geld waard! Het duurt ongeveer 9 maanden om door de cursus te komen, en je moet er behoorlijk hard voor werken. Maar het goede is absoluut dat het allemaal werkt. Ik ben er nog niet helemaal doorgewerkt, maar ik ben wel echt fan. Als je het geld er niet voor hebt, neem dan de ultimate bundles. Die zijn pakken goedkoper en beter waar voor je geld kan je niet hebben! Het enige nadeel is dat je alle informatie in verschillende boeken moet zoeken. En toch is het absoluut zijn geld waard!

 

 

 

 

De allerbeste bespaartips recht in je inbox!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg wekelijks de beste spaar- en bespaartips recht in je inbox.

Wij houden niet van spam! Niet tevreden? Schrijf je uit. Powered by ConvertKit