In 10 Dagen Bewuster Leven. Gratis cursus

Wil jij ook bewuster gaan leven? Dat kan!

Ik schreef een gratis cursus, die heel diep gaat, over hoe je nu bewuster gaat leven. In 10 dagen (of langer als jij dat nodig hebt) leer ik je om bewuster te leven, hoe je gedachten je werkelijkheid bepalen.

Als jij denkt, dit is iets voor mij! Dan kan je je hier inschrijven, HELEMAAL GRATIS. Je krijgt meteen de eerste mail, waarin alles staat uitgelegd. Morgen krijg je dan je eerste cursusdeel in je inbox. De cursus wordt via email gestuurd.

Ik schrijf me in!

De gratis cursus is verhuisd naar licht-healing.be, waar hij nog steeds gratis te volgen is.

Klik hier om je in te schrijven.

Onderstaande boeken kunnen je ook goed op weg zetten.

 

Boeken

Ter aanvulling van de cursus kan je ook deze boeken lezen. Je vindt sommige in de bib, of je kan ze tweedehands online kopen. De links gaan naar bol.com.

De Celestijnse Belofte van James Redfield.

De Celestijnse Belofte is een avonturenroman die heel vlot leest. Het gaat over het hoofdpersonage (ik) die op zijn toch van het ene inzicht naar het andere wordt geleid. En die inzichten zijn inzichten die je in het dagelijkse leven ook nodig hebt om bewuster te leven. Het geeft praktische voorbeelden, in verhaallijn, hoe jij anders kan gaan denken én waarom alles gebeurt zoals het gebeurt.

Dit is het boek dat voor mij alles in gang heeft gezet. Eender waar je in je proces zit, dit boek kan je altijd lezen.
Als je het later herleest, krijg je weer extra informatie die toen nog niet van toepassing was.

Er zijn ook vervolgen op, lees deze enkel als je je daartoe voelt geroepen.

Life is a Game van Jan Vermeiren

Dit boek legt op een speelse manier uit wie of wat je Hogere Zelf is, op een zeer begrijpelijke manier. Het legt uit dat je een spel speelt, dat er acteurs zijn en dat iedereen je spiegel is. Het leest vlot, maar het is geen verhaal. Het is een informatief boek dat je tot inzicht krijgt.

Het behandeld ook zeer intensief je angsten. Heb je veel angsten, dan is dit mijn absolute aanrader!

Dit boek wordt verkocht via de webshop van zijn vrouw.

Katie Byron, The Work

Dit boek kreeg ik via een nicht op exact het juiste moment. In haar boeken stelt ze telkens opnieuw dezelfde 4 vragen om je gedachten te veranderen. Ze spiegelt wat je denkt over een ander, naar jezelf. Haar 4 vragen houden jou de spiegel voor, zodat jij jezelf kan transformeren in wie je echt wil zijn.

Dit boek helpt als je wil leren spiegelen.

Ze schreef vele boeken, waarvan ik enkel deze las:

 

Er zijn ongetwijfeld nog veel meer boeken die je kan lezen. Ik las alleen de bovenstaande.

Hoe kan je je intuïtie volgen? Wat is je buikgevoel? Hoe kan je positiever in het leven staa? Dat en veel meer in onze gratis cursus! Door mamametmider.be

 

In 10 Dagen Bewuster Leven

Schrijf je in voor de gratis email cursus: In 10 Dagen Bewuster Leven. Leer hoe je positiever denkt, hoe je je angsten voorbij gaat en hoe je vol zelfvertrouwen de dag kan beginnen.

Wij houden niet van spam! Niet tevreden? Schrijf je uit. Powered by ConvertKit